ENVIAMENTS NACIONALS

 
Paq. Estàndard 48-72h de Correus

Totes les comandes s’envien a domicili i amb seguiment a través del servei de Correus Paq. Estàndard 48-72h. Això vol dir que Correus es compromet a fer-te arribar la teva comanda en el termini de 2 a 3 dies feiners des del moment de l’enviament.

 
Amb seguiment

Un cop sigui enviada la teva comanda, t’arribarà un mail a la teva safata d’entrada amb el número de seguiment de Correus i les instruccions per consultar l’estat de l’enviament en tot moment.

 
Gratis a partir de 20€

Per comandes a partir de 20€ els enviaments a qualsevol punt de Catalunya, Illes Balears i País Valencià són gratuïts per al comprador.

Un llibre de Nena pija ja val 21€, així que l’enviament d’un o més llibres de Nena pija et surt gratis.

 
Menys de 20€

Per comandes inferiors a 20€ els enviaments són també amb seguiment i lliurament a domicili, però el client haurà de pagar un càrrec addicional de 4,50€ en concepte de despeses d’enviament. Aquest càrrec addicional és el mateix per a tots els punts de Catalunya, Illes Balears i País Valencià.

 
 
 

ENVIAMENTS INTERNACIONALS

 
Despeses d’enviament elevades

Només faig enviaments d’àmbit estatal. Les despeses d’enviament internacionals pugen molt, no són raonables per la majoria de butxaques. Si vols llegir Nena pija des de fora d’Espanya l’opció més recomanable és el recopilatori en format digital.

Si tot i això t’estimes més pagar les corresponents despeses d’enviament internacionals, parlem-ne. Envia’m un mail amb el teu cas a guille@zapastra.com

 
 

DEVOLUCIONS

 
14 dies per fer la teva devolució

El dret de desistiment t’empara com a consumidor quan realitzes un contracte de compra, i això també inclou les compres online que pots fer en aquesta web. Això vol dir que en el termini de 14 dies des de la recepció de la teva comanda tens dret a retornar-la, si així ho decideixes, i que et sigui retornat l’import que vas pagar per ella.

 
Excepció: béns personalitzats

La ley deixa clar que el dret de desistiment no aplica quan es tracta de béns personalitzats, com és el cas dels llibres amb dedicatòria.

 
Notificació prèvia

Per exercir el teu dret de desistiment abans has de notificar-me la teva decisió via correu electrònic a la següent adreça: guille@zapastra.com

 
El client paga les despeses d’enviament

Les despeses d’enviament per realitzar qualsevol devolució les pagarà el client. Així s’especifica a les condicions generals de venda que acceptes quan compres a aquesta web.

 

 

 

A TOT AIXÒ, UN ACLARIMENT

Tota la informació detallada en aquesta secció fa referència a l’enviament de béns físics, és a dir: llibres de paper i productes tèxtils transportats fins a casa teva mitjançant correu postal.

Els arxius digitals no són considerats béns físics. La transmissió d’un arxiu digital des d’un servidor web fins al teu dispositiu és un servei electrònic i no té res a veure amb els enviaments postals tractats en aquesta secció. Si busques informació sobre els recopilatoris digitals de Nena pija que pots descarregar des d’aquesta web, consulta la secció de descàrregues.

 
 

ET QUEDEN DUBTES?

Per dubtes encara més específics sobre enviaments, consulta la secció de preguntes i respostes habituals. Si el teu dubte no està resolt allà, envia’m la teva pregunta a guille@zapastra.com o a través d'aquest formulari de contacte.